Skip links

Werken bij dinnershow Madame Jeanette

Gastheer/Gastvrouw

Sta je graag in het middelpunt van de belangstelling en ben jij niet bang om letterlijk in de spotlights te staan? Heb jij affiniteit met horeca en ben jij beschikbaar in de weekenden? Ben jij alles wat je van een gastheer of gastvrouw verwacht en meer? Een entertainer, maar tegelijkertijd ook een uiterst professionele host? Dan zoeken wij jou, echte ‘personality’s’ met gevoel voor show en gastvrijheid.

In deze functie van gastheer/gastvrouw ga je samen met Madame Jeanette en de complete crew aan zangers, dansers en artiesten zorgen voor een onvergetelijke avond in een wereld vol ambitie, geluk en vurige passie. Een visueel spektakel, een verhaal vol passie met live muziek en heerlijk eten in Studio 21. Madame Jeanette, alle ingrediënten voor een onvergetelijke diner ervaring. Wil jij hier bij horen? Stuur dan een e-mail naar werkenbij@kvdbg.com of bel naar 0413-318 365.  Of solliciteer via het online formulier!*

*De doorlink is naar de algemene vacature van medewerker bediening bij werken bij Huis van de Smaak (je solliciteert standaard op de algemene vacature van medewerker bediening, als je vervolgens voor locatie studio 21 kiest kies je voor werken bij de Madame Jeanette Dinnershow)

KITCHENCREW

Altijd al gedroomd van een diner serveren voor 900 gasten in het culinaire theater van Nederland?

Voor de nieuwe show Madame Jeanette en vele andere mooie events in Studio 21 op het mediapark in Hilversum zoeken wij keukenmedewerkers. Als keukenmedewerker verricht je allerlei voorbereidende werkzaamheden voor partijen tot 1500 gasten. Je draait mee tijdens de partij in de keuken of bijvoorbeeld achter een live cooking station. Dit alles onder leiding van 1 van onze chefs.

Als kitchecncrew ga je samen met Madame Jeanette en de complete crew aan zangers, dansers en artiesten zorgen voor een onvergetelijke avond in een wereld vol ambitie, geluk en vurige passie. Madame Jeanette, alle ingrediënten voor een onvergetelijke diner ervaring. Wil jij hier bij horen? Stuur dan een e-mail naar werkenbij@kvdbg.com of bel naar 0413-318 386. Of solliciteer via het online formulier!*

*De doorlink is naar de algemene vacature van keukenmedewerker bij werken bij Huis van de Smaak (je solliciteert standaard op de algemene vacature van keukenmedewerker, als je vervolgens voor locatie studio 21 kiest kies je voor werken bij de Madame Jeanette Dinnershow)