Skip links

Exclusieve shows & events

Madame Jeanette is de perfecte plek voor een bedrijfsuitje, personeelsuitje of zakelijk event. 
Naast een groepsarrangement is het mogelijk om een exclusieve show of ander zakelijk event bij ons te boeken. In dit geval stellen wij speciaal voor u en uw bedrijf een show samen in Madame Jeanette, geheel naar uw wensen. Het restaurant kan al met een paar simpele ingrepen de look en feel van uw bedrijf aannemen.

Exclusieve show

Heeft u iets te vieren? Dan kunt u bij ons een exclusieve show boeken! In overleg kunnen wij samen met u een op maat event organiseren met daarin een combinatie van Madame Jeanette en daarnaast uw compleet eigen invulling. Graag maken wij een vrijblijvend voorstel op basis van uw wensen. Denk aan top entertainment, een spectaculair diner en onbeperkte dranken.

Events

Madame Jeanette is gevestigd in Studio 21, een hypermoderne eventlocatie centraal in Nederland. De studio beschikt standaard over uitgebreide technische faciliteiten, waaronder het grootste indoor LED scherm van Europa.

Neem voor de vele mogelijkheden contact op met Studio 21 via onderstaande buttons.

Bel 035 - 6777345
Stuur een e-mail
Ga naar de website

Zakelijke groepen

Groepen vanaf 20 personen

Samen met medewerkers of relaties genieten van een vernieuwende, spectaculaire avond uit? Kom met een zakelijke groep naar Madame Jeanette!

Voor groepen vanaf 20 personen is het mogelijk om een speciaal op maat gemaakt arrangement samen te stellen. Zo kunnen uw gasten de gehele avond worden begeleid door een persoonlijke gastvrouw en / of worden jullie voorafgaand aan de show in een speciaal gereserveerde ruimte ontvangen voor een welkomstwoord, presentatie of receptie (uiteraard inclusief hapje en drankje). Ook kan tijdens de show het drankenassortiment worden uitgebreid met een luxe wijnarrangement. Na de show is uw groep van harte uitgenodigd voor de afterparty, inclusief drankjes.

Bekijk onze arrangementen op de website van BOOKX, vraag een offerte aan via onderstaande button of bel direct met 020 – 765 20 21. Groepen tot en met 19 personen kunnen hier tickets kopen.

Boek voor een groep