Skip links

Something is cooking

Something is cooking, Dinnershow Madame Jeanette

Het team in Studio 21 heeft de afgelopen tijd niet stil gezeten. Benieuwd naar wat de plannen zijn nu Dinnershow Pandora is gestopt? Locatiemanager Arnold Schreij praat je bij over de plannen voor een nieuwe show! Because something is cooking…

“Op dit moment zijn we met onze partners vol in het creatieve proces en volgen de concrete stappen zich snel op. De audities zijn begonnen, de tekeningen liggen op tafel en het script wordt verder afgeschreven. ‘Something is cooking’, is dan ook de pay-off die we nu veel gebruiken. We willen mensen straks meenemen in een avond uit waar ze het alledaagse even kunnen vergeten en kunnen genieten op hoogstaand niveau, zowel op culinair als entertainment gebied. Belevend eten is dan ook een van de kernwaarden van de nieuwe show.

Belevend eten

Madame Jeanette is uit eten gaan op een manier die je niet bent gewend. Het is dineren middenin een bruisend verhaal met meerdere culinaire verrassingen gedurende de avond. Als gast dineer je in een knus restaurant waarbij alle gerechten worden bereid en geserveerd uit een prachtige open keuken middenin de zaal. De tafeltjes rondom deze keuken maken het af en geven het restaurant een gezellige, intieme sfeer.

Als gast dineer je in een knus restaurant waarbij alle gerechten worden bereid en geserveerd uit een prachtige open keuken middenin de zaal. De tafeltjes rondom deze keuken maken het af en geven het restaurant een gezellige, intieme sfeer.

Daarnaast wordt niet alleen de show helemaal nieuw, maar ook de setting. Studio21 is speciaal voor Madame Jeanette geheel verbouwd inclusief imposant 360 graden-podium, verschillende HD LED schermen en een indrukwekkende lichtshow. Dit maakt Madame Jeanette niet de zoveelste voorstelling met eten, maar een ware dinner experience. Verwacht wordt dat we begin oktober 2019 in première gaan! We will keep you updated!”