Skip links

Single nieuw nederlands zangtalent internationaal succes

Cover dinnershow Madame Jeanette

Amsterdam, 30 september 2019 – De relatief onbekende Nederlandse zangeres Jeanette gaat sinds enkele dagen internationaal viraal met haar debuutsingle Firefighters. Het door Diggy Dex geschreven nummer wordt al de hele week gedraaid op radiostations in Engeland en Amerika. Jeanette werd recentelijk ontdekt door radio-dj Giel Beelen, die een spontaan opgenomen video van de zangeres kreeg doorgestuurd. Door het onverwachte succes geeft Jeanette deze zondag (6 oktober) al haar eerste liveconcert in Hilversum.

Jeanette werd enkele weken geleden bij toeval ontdekt tijdens een cruise naar Londen. Een spontaan optreden van de geboren Haarlemse tijdens één van de feesten op het schip werd gefilmd door haar vriend en ging al snel rond in het Nederlandse muziek-circuit, tot deze uiteindelijk bij Giel Beelen belandde. De radio-dj was dusdanig onder de indruk dat hij de zangeres koppelde aan Diggy Dex en zijn team, die uiteindelijk haar debuutsingle Firefighters schreven.

Jeanette zelf kan het succes maar nauwelijks bevatten: “Ik leef een beetje in een droom momenteel. Het optreden op de cruise was een spontane actie onderweg naar Londen met mijn vriend. Ik had natuurlijk nooit verwacht dat ik toen ik thuiskwam ineens zelf de studio in zou gaan en zelfs gevraagd ben voor een optreden. Het gaat bizar snel allemaal”.

Nu te zien bij dinnershow Madame Jeanette

Door het onverwachte succes staat het eerste liveoptreden van Jeanette al gepland: aanstaande zondag geeft de zangeres een speciaal concert in Studio 21 in Hilversum.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het management van Jeanette via info@tribecompany.com of 020 676 75 67.

Kaarten voor de show op 6 oktober zijn enkel verkrijgbaar via Tribe Company.