Skip links

SPECIALE KERSTSHOW ‘MADAME JEANETTE’ IN STUDIO 21

Hilversum, 5 november 2019 – De nieuwe Studio 21 show ‘Madame Jeanette’ krijgt op Eerste Kerstdag een speciale kerstshow. De bekende Hilversumse evenementlocatie, die speciaal voor Madame Jeanette volledig werd verbouwd, serveert gasten die dag een bijzonder vijfgangenmenu in een feestelijke ambiance.

Madame Jeanette Kerstshow

De Madame Jeanette Kerstshow is de perfecte manier om met al je dierbaren de feestdagen te vieren. De avond begint met een feestelijk ontvangst in de foyer van Studio 21, waarna gasten worden begeleid naar hun tafel. Daar geniet men in een prachtig 360 graden decor van een speciaal kerstmenu en natuurlijk de show zelf. Na afloop is het tijd voor een speciale christmas-themed afterparty.

Madame Jeanette is de opvolger van de begin dit jaar gestopte dinnershow Pandora en ging enkele weken terug feestelijk in première. Na enkele lovende recensies is de show sindsdien wekelijks te zien in Studio21, dat speciaal voor Madame Jeanette volledig is verbouwd tot knus restaurant met een hightech decor vol LED schermen en een 360 graden podium.

Zanger, acteur en musicalster Tommie Christiaan speelt één van de hoofdrollen in Madame Jeanette. Acteur Nico de Vries, zangeres Denise van Donselaar en zanger en oud Voice-deelnemer Brandon Delagraentiss spelen de andere hoofdrollen.

Meer informatie en tickets voor de Madame Jeanette Kerstshow zijn te vinden op madamejeanette.com/kerstshows.