Skip links

Locatie & Route

Madame Jeanette is gevestigd in Studio 21, op het Media Park in Hilversum.

Met de auto
Voer het volgende adres in op uw navigatiesysteem: Media Parkboulevard, 1217 GP Hilversum.

Parkeer gemakkelijk op parkeerdak A van het Media Park, direct gelegen aan uw rechterhand wanneer u het Media Park oprijdt. Neem de eerste afslag om het parkeerterrein op te rijden. Als je het terrein aan de rechtse kant verlaat, loop je richting Studio 21 (Joop van de Endeplein 7). Deze bezoekersingang is alleen lopend bereikbaar.

Met de trein
Vanaf het perron van station Hilversum Media Park ziet u het Media Park al liggen. Via de traverse loopt u het park op. Wanneer u aan het einde van de traverse de trap afloopt, loopt u direct tegen de bezoekersingang van Studio 21 aan. Plan hier uw reis.

Download info brochure

Het programma

Een avond Madame Jeanette ziet er als volgt uit:

Deuren open

18:30 uur

Ontvangst

18:30 – 19:00 uur

Aanvang diner

19:00 uur

Einde show inclusief afterparty

23:30 uur

Vragen en informatie

pig-1-1

Tafels tot 19 personen kunt u hier reserveren. Bij vragen kunt u contact opnemen met Ticketmaster via via 0900 – 3001255 (servicenummer) of 06 – 43439090 (WhatsApp).

Voor zakelijke arrangementen en groepen vanaf 20 personen, kunt u contact opnemen met BOOKX via info@bookx.nl of via 020 – 7652021.

Voor groepen met minder dan 20 personen kunt u tickets bestellen via deze website en is er de mogelijkheid in de boekingsomgeving om een factuur aan te maken.

Bij Madame Jeanette heeft u de keuze uit de volgende tickets / arrangementen:

Chef’s Table VIP: €249,50
VIP: €209,50
First row: €162,50
Second row: €137,50
Third row: €99,50

Alle prijzen zijn inclusief €4,50 reserveringskosten. Bekijk hier de rangverdeling in de zaal en lees hier meer over de verschillende type tickets.

Via deze website kunt u tot een week voor de showdatum tickets bestellen. Klik hier om tickets te bestellen.

Ja, dat is geen probleem. Onze gastvrouwen zullen u op een geschikt moment placeren. Helaas is het niet mogelijk om gerechten die vòòr uw binnenkomst al zijn geserveerd, alsnog op te dienen.

Het is helaas niet mogelijk om een tafel te reserveren. Uiteraard kunt u uw voorkeur kenbaar maken bij de reservering. Wij proberen hier rekening mee te houden.

 

Madame Jeanette biedt twee VIP arrangementen. Klik hier voor een overzicht van de VIP arrangementen.

Zwarthandel is een veelvoorkomend probleem. Daardoor betalen bezoekers, vaak onbewust, veel meer voor een kaart dan de oorspronkelijke prijs. Om ervoor te zorgen dat bezoekers niet de dupe worden van doorverkoop vragen we u de gegevens van uw gehele gezelschap in te vullen. Deze informatie kan ook gebruikt worden om u te informeren over Madame Jeanette.

Het doorgeven van uw dieetwens kunt u direct doen bij het boeken van uw tickets. Het later doorgeven van dieetwensen na het boeken van uw tickets kunt u doen bij Ticketmaster of Bookx. Kijk hier de contactmogelijkheden.

Wij verzoeken u vriendelijk om dit minimaal 7 dagen vòòr showdatum aan ons door te geven om verwarring te voorkomen. Voor dieetwensen wordt € 7,50 per persoon gerekend, tenzij de dieetwens op medische gronden is. Het kan voorkomen dat om een doktersverklaring wordt gevraagd.

Zeker. Kinderen (>12 jaar) zijn van harte welkom, onder begeleiding van een volwassene.

De dresscode in Madame Jeanette is casual chic.

Uiteraard is het mogelijk om als mindervalide naar Madame Jeanette te komen. Wij hebben rolstoelplaatsen op de VIP en de Royal VIP rang. Wij verzoeken u bij de reservering aan te geven dat u met een rolstoel komt, zodat wij rekening kunnen houden bij het placeren.

Ja, er is een (betaalde) invalidenparkeerplaats op parkeerdek A.

Als u geen bevestiging of tickets heeft ontvangen, verzoeken wij u contact op te nemen met Ticketmaster via het contactformulier of telefonisch via 0900 – 3001255 (servicenummer) of +31 643439090 (WhatsApp).

Nee, bij Madame Jeanette heeft u een eigen tafel op elke rang.

Fotograferen is toegestaan tijdens de show, mits zonder flits. Voor en na de show kunt u wel flits fotograferen.

Wat betreft het type camera: uiteraard zijn alle telefoons toegestaan, alsmede een ‘huis-tuin-en-keukencamera’ (niet-professionele camera’s en camera’s zonder verwisselbare lenzen). Let wel op dat het meenemen van een camera altijd op eigen risico is.

Nee, vanaf 1 juli 2008 is het in Nederland bij wet verboden om in openbare horecagelegenheden te roken. Uiteraard kunt / mag u tussen de showblokken door buiten roken.

Studio 21 is goed bereikbaar zowel met het openbaar vervoer als met de auto. We beschikken over ruime (betaalde) parkeergelegenheid & treinstation voor de deur. Meer informatie vindt u bovenaan deze pagina.

Voordat je vertrekt betaal je bij een van de betaalautomaten en ontvang je een uitrijkaart. De automaten accepteren cash geld en pinpas. Het tarief bedraagt € 1,50 per 55 minuten of een gedeelte hiervan. Bij een VIP-arrangement zit een parkeerkaart al inbegrepen.

U kunt geen parkeerplaats reserveren voor een bus.