Skip links

Contact Dinnershow Madame Jeanette

Bel of mail ons

Heeft u een vraag? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op via onderstaande mogelijkheden.

Heeft u een vraag over tickets?
Neem contact op met Ticketmaster via het contactformulier of telefonisch via 0900 – 3001255 (servicenummer) of  06 – 43439090 (WhatsApp).

Heeft u een vraag over een groepsboeking (vanaf 20 personen)?
Neem contact op met BOOKX via 020 – 7652021.

Heeft u een andere vraag?
Neem contact op met Studio21 via 035 6777345 of info@madamejeanette.com.

Wij kunnen niet wachten om u te ontvangen in het compleet vernieuwde Studio21! Studio21 is speciaal voor Madame Jeanette geheel verbouwd inclusief imposant 360 graden-podium, verschillende HD LED schermen en een indrukwekkende lichtshow. Dit maakt Madame Jeanette niet de zoveelste voorstelling met eten, maar een ware dinner experience. Madame Jeanette is een intense avond vol visueel spektakel en brengt showelementen van internationale DJ-acts naar de wereld van dinnershows.

Madame Jeanette is uit eten gaan op een manier die je niet bent gewend. Het is dineren middenin een bruisend verhaal met meerdere culinaire verrassingen gedurende de avond. Als gast dineer je in een knus restaurant waarbij alle gerechten worden bereid en geserveerd uit een prachtige open keuken middenin de zaal. De tafeltjes rondom deze keuken maken het af en geven het restaurant een gezellige, intieme sfeer. Kunt u niet wachten om dinnershow Madame Jeanette te ervaren? U vindt hier de ticket mogelijkheden.