Skip links

Contact

Bel of mail ons

Heeft u een vraag? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op via onderstaande mogelijkheden.

Heeft u een vraag over tickets?
Neem contact op met Ticketmaster via het contactformulier of telefonisch via 0900 – 3001255 (servicenummer) of  06 – 43439090 (WhatsApp).

Heeft u een vraag over een groepsboeking (vanaf 20 personen)?
Neem contact op met BOOKX via 020 – 7652021.

Heeft u een andere vraag?
Neem contact op met Studio21 via 035 6777345 of info@madamejeanette.com.

Vacatures

Gastheer/Gastvrouw Madame Jeanette

Sta je graag in het middelpunt van de belangstelling en ben jij niet bang om letterlijk in de spotlights te staan? Heb jij affiniteit met horeca en ben jij vanaf september beschikbaar in de weekenden? Ben jij alles wat je van een gastheer of gastvrouw verwacht en meer? Een entertainer, maar tegelijkertijd ook een uiterst professionele host? Dan zoeken wij jou, echte ‘personality’s’ met gevoel voor show en gastvrijheid.

In deze functie van gastheer/gastvrouw ga je samen met Madame Jeanette en de complete crew aan zangers, dansers en artiesten zorgen voor een onvergetelijke avond in een wereld vol ambitie, geluk en vurige passie. Een visueel spektakel, een verhaal vol passie met live muziek en heerlijk eten in Studio 21. Madame Jeanette, alle ingrediënten voor een onvergetelijke diner ervaring. Wil jij hier bij horen? Solliciteer dan direct!*

*De doorlink is naar de algemene vacature van medewerker bediening bij werken bij Huis van de Smaak (je solliciteert standaard op de algemene vacature van medewerker bediening, als je vervolgens voor locatie studio 21 kiest kies je voor werken bij de Madame Jeanette Dinnershow)